Scutul – cum sa descoperi ce-ti doresti cu adevarat in viata

Posted: May 15, 2017 in Cursuri

Cum sa descoperi ce-ti doresti cu adevarat in viata

Scutul heraldic este o manifestare simbolică,  celebru datorita cavalerilor medievali.  Noi vom folosi scutul ca suport in obiectivarea valorilor personale intr-un mod amuzant si profund in acelasi timp.

Te-ai intrebat  macar o data de ce pentru unii oameni este foarte importanta aventura, iar altii cauta sentimentul de siguranta? De ce unii oameni aleg sa fie spontani, iar altii calculati, de ce acceptam anumite situatii si relatii in detrimentul altora. Raspunsul sta in sistemul de valori al fiecaruia.

Vei fi incantat sa afli ca exista o posibilitate de a afla de ce faci ceea ce faci in viata. Imagineaza-ti cum ar fi daca ai capata controlul asupra vietii tale, cunoscand  scara valorilor tale personale si de ce e important sa le cunosti ierarhia. Atunci cand valorile in care crezi in interiorul tau difera de cele conform carora traiesti, apare un conflict de valori. Acest conflict duce la un dezechilibru ce produce frustrare sau neimplinire. Atunci cand sunt aliniate si ierahizate corespunzator suntem impliniti.

Ce este cu adevarat important pentru tine

Viata poate fi mult mai usoara atunci cand esti constient de propriile valori. Intelegerea valorilor personale poate fi foarte utila la intrebari de tipul:

• Ce fel de job sa caut?

• Sa-mi incep propria afacere?

• Sa accept aceasta promovare?

• Sa fac compromisuri sau stau ferm pe pozitie?

• Sa urmez calea batatorita sau sa-mi croiesc un drum nou?

Este deci util sa ne facem timp sa intelegem prioritatile reale in viata si vom fi capabili sa determinam cea mai buna directie pentru noi si scopurile noastre. Vom descoperi toate aceste lucruri intr un fel simplu si amuzant intr-un mediu plin de sustinere si buna dispozitie.

Pentru inscrieri si detalii organizatorice: CONTACT
Pretul seminarului: 100 Ron
Sambata – 10.00 – 14.00

Comments
 1. Dan says:

  Am participat la un curs introductiv împreună cu fiul meu, licean, și am fost amândoi plăcut surprinși și captivați de exercițiile practicate în grupul de lucru și de discuțiile care au urmat. NLP-ul nu are nici o legătură cu trucurile mentale din filmele cu cavaleri Jedi sau surori Bene Gesserit, ci reprezintă o cale de autocunoaștere sau, mai degrabă, de conștientizare a propriilor limitări mentale sau emoționale și de depășire a acestora. Te “reprogramezi” pe tine însuți și înveți să îți aliniezi acțiunile cu dorințele. În concluzie recomand cu încredere acest seminar. Felicitări organizatorilor!

 2. Claudiu says:

  Un curs practic extraordinar! In doar cateva ore am reusit sa inteleg de ce fac anumite lucruri si care este motivul pentru care uneori esuez.
  Am descoperit o parte personala pe care nu o accesez in mod obisnuit si am reusit sa inteleg mai bine motivul pentru care oamenii din jurul meu actioneaza intr-un anumit fel.
  Cu cele doua intrebari pe care le-am descoperit in cadrul workshop-ului am reusit sa imi imbunatatesc considerabil relatia cu persoanele din jurul meu.
  Recomand “Scutul” oricarei persoane care doreste sa se cunoasca mai bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.