Introducere in NLP

Posted: October 27, 2017 in Articole

 

Curs Introducere in NLP – 23 iunie 2018, Bucuresti

Programarea Neuro Lingvistica  (NLP) este cea mai puternica si eficienta metoda de transformare personala disponibila. Programarea Neuro Lingvistica este studiul sistematic al performantelor umane. Acest studiu al structurii experientei subiective poate fi impartit in componente mai mici ale sale si acestea pot fi schimbate, modificate, imbunatatite sau eliminate.

Esti interesat de dezvoltare personala? Vrei sa iti cresti performantele la job? Vrei doar sa fii bine informat? Vrei sa stii de ce ai anumite reactii si cum sa te pozitionezi sanatos in orice situatie? Ai cateva notiuni despre ceea ce inseamna NLP-ul si iti doresti aprofundare si de ce nu, o certificare in acest sens?

Atunci noi iti propunem un seminar care sa te introduca in aceasta lume in care fiecare informatie iti poate fi foarte utila si la sfarsitul caruia poti decide daca iti doresti certificarea ca Practitioner NLP .

Utilitatea acestui seminar, nu se pliaza doar celor care doresc sa isi imbunatateasca relatiile profesionale, ci oricarei persoane care doreste sa se inteleaga si sa inteleaga ceea ce il inconjoara.

Sambata  – 10.00 – 14.00

Pret: 100 Ron

Inscrieri : 0729286309 sau  CONTACT

Comments
  1. Am participat cu multă curiozitate la acest curs introductiv și la final am fost foarte plăcut impresionat de informațiile transmise, de modul in care lectorul Neacsu Gabriel a prezentat ideile principale ce stau la baza NLP și, in general, de toată atmosfera din timpul cursului.
    Felicitări și mulțumesc! Voi participa cu siguranța și la viitoarele workshop-uri, prezentări sau sesiuni ce vizează NLP.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.