NLP Teambuilding

Posted: August 14, 2010 in Cursuri

Team Building cu NLP

DSCF4406Teambuilding se referă la o gamă largă de activități, prezentate pentru companii, școli, echipe sportive sau organizații non-profit, concepute pentru îmbunătățirea performanțelor echipei.

Simplu spus, Programarea Neuro Lingvistica – NLP, este cea mai puternica si eficienta metoda de transformare personala disponibila!

Impreuna constituie una dintre cele mai eficiente metode de evaluare si construie a echipei. Construirea echipei este urmărita printr-o varietate de practici și poate varia de la exercitii simple de legare a echipei, la simulări complexe și retrageri de mai multe zile concepute pentru a dezvolta o echipa sudata (experiential learning) si eficienta (programare neurolingvistica) .

Majoritatea evenimentelor de teambuilding  sunt compuse din doua elemente diferite: activitatile outdoor (cele petrecute in aer liber) si cele indoor. Activitatile in aer liber sunt reprezentate de diverse jocuri de echipa sau exercitii individuale, in care se urmareste atat evolutia fiecarei persoane in parte, cat si evolutia intregului grup. De la catarare, tiroliana, orientare sau tir, aceste jocuri solicita persoanelor implicate, multa atentie, spirit de echipa, curaj, responsabilitate si capacitatea de a comunica (inclusiv evaluarea de grup și jocuri de grup dinamice). Activitatile indoor, se petrec in general intr-o sala de conferinte in care participantii sunt pusi sa reactioneze la divese situatii. Rezultatele sunt apoi evaluate pe baza unor criterii stricte si apoi cumulate cu rezultatele obtinute la evaluarile din aer liber. La sfarsitul perioadei organizatia va avea o radiografie a echipei ca intreg si a fiecarui individ in parte si de asemenea o sudare a relatiilor din cadrul  echipei.

 Este cunoscut ca activitatile de team building au beneficii in dezvoltarea personala, comunicare, abilități de conducere și capacitatea de a lucra împreună ca o echipă pentru a rezolva problemele.

NLP Training

http://www.nlptraining.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.